Тату-індустрія та боді-арт взагалі мають довгу історію становлення та становлення. Є багато цікавих історій, фактів та подій, якими ми всі вирішимо поділитися:

1. Веганські тату-салони. Всім добре відомо, що вегани суворо ставляться до їжі та продуктів тваринного походження. Але іноді чорнила складаються з вугілля з кісток тварин. Якщо таку фарбу можна змінити, то мазі та мило для догляду за татуюванням, швидше за все, містять речі з частинками тварин.

2. Татуювання губ у стародавніх культурах. Сьогодні жінки у всьому світі практикують татуювання губ, щоб надати чіткішу та більшу форму. Така процедура - данина моді і ефект, який надає жінці впевненості. Однак у давньо японській культурі для жінок племені Айну традиційно було робити татуювання на губах гігантського розміру. Він символізував зрілість жінки, а також магічний знак, який відганяв злих духів.

3. Татуювання для порятунку. Станіслава Замбзіска, яка працювала акушеркою в Освенцимі, відповідала за доставку понад 3000 немовлят. Вона організувала метод маркування дітей татуюваннями, які не враховували охоронці СС. Метою такого героїчного вчинку було дати надію матерям у майбутньому знайти своїх дітей.

4. A tattoo with the words "Do not resuscitate". An interesting incident happened in Miami, with a 70-year-old man after alcohol deal intoxication which led to an extremely serious condition. Doctors found out on his chest a tattoo with the text "do not resuscitate" with a personal signature. Such a message was a clear sign of the patient's desire. However, the doctors still went against the will of the man trying to save his life. But, the next morning the man died.

5. Реклама у вигляді татуювання. Батько п'яти дітей, британець Біллі Гіббі, який був звільнений у 2003 році, щоб прогодувати сім'ю, був змушений піти на радикальні заходи. Він вирішив нанести татуювання на своє тіло з метою реклами. Однією з унікальних рекламних татуювань стали порно логотипи, які він зробив на обличчі за 17 000 фунтів стерлінгів. Тепер Біллі знайшов постійну роботу і поступово знімає такі татуювання.

Якщо ви вирішили будь-яким чином прославитись у галузі боді-арту, то тату-салон львівського татуювання на замовлення із задоволенням допоможе вам.